Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампата за маслото (!) свети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тая баш с лейката,трябва да свети при подаване на контакт и да загасне,малко след като запали мотора.Ако не свети или датчика или лампата са заминали.И правилно ти казаха да питаш.Дори и да е глупост,няма страшно!То с гавраджии е пълно,но не са злобари!
    Успех!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Тая баш с лейката,трябва да свети при подаване на контакт и да загасне,малко след като запали мотора.Ако не свети или датчика или лампата са заминали.И правилно ти казаха да питаш.Дори и да е глупост,няма страшно!То с гавраджии е пълно,но не са злобари!
      Успех!
      В такъв случай има някакъв проблем все пак защото, когато дам на контакт ми светят само две лампи, тази за акумулатора и тази (!) за спирачната течност и накладките и след известно време втората загасва.
      От къде да започна да търся проблема, от датчика за маслото или от лампата и как мога да проверя дали датчика работи ?
      Last edited by Ralf; d.m.y г., 21:53.
      33 1.4i 94` Trofeo

Comment

Понеже ми писна от тебе,чадо божие,утре в 9.30часа във Владая имаме среща с един сектант.Ще слагаме раборните дрехи и ще облагородяваме кочините.Ако искаш ела и да оправиме шибаната лампа или каквото и да е.Телефона ми е 088 77 33 174.И по-късно да дойдеш няма проблем.И си вземи дребни за бира!Ако нямаш ще ти дадеме на заем!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

мен друго ме претеснява,миризмата на бензин. не би трябва да я има и наличието на бензин според мен разваля качеството на маслото,но ми е чудно при инжекциона от къде може идва
          вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

Първоначално публикувано от sciiv Покажи съобщение
            мен друго ме претеснява,миризмата на бензин. не би трябва да я има и наличието на бензин според мен разваля качеството на маслото,но ми е чудно при инжекциона от къде може идва
            Ами нали си от перник.Включи се утре .Все пак,като тръгнеш по Струма,на синята бензиностанция ще видиш Алфи.Свиркай!Идвай и на срещите!Омръзна ми само аз и МрХ да сме със старите кочини.

Comment

Working...
            X